donderdag, 6. november 2008 - 15:36

In den Zevenden Hemel wint Gouden Mosselpan

Restaurant ' In den Zevenden Hemel' uit 's-Hertogenbosch heeft donderdag de Gouden Mosselpan gewonnen. Het kunstwerk van 1-1 meter is gemaakt door kunstenaar Rob van Trier. Het restaurant won de prijs voor hun bijzondere mosselbelevenis waarbij ze gerenommeerde restaurants uit Zeeland ver achter zich laten. Om de prijsuitreiking extra feestelijke te maken arriveerde de burgermeester van Den Bosch met de prijs in een speciale van mosselmobiel!

Een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Felix Wilbrink van Eten en Genieten waren werkelijk zeer verrast door de mooie gerechten die
traditioneel met Marokkaanse bereiding geserveerd werden. Het restaurant bied een onovertroffen voorgerecht: mosselkroketjes.

Hoge verfijning van smaak en zeer hoge kwaliteit mosselen. Wijn en spijs combinaties met zeer goede wijnen en bier dat past bij de gerechten. Als een van de weinige genomineerde Top frieten, warm, krokant en origineel gepresenteerd. Bediening: het cijfer 9, bij mosselen hoort gezelligheid en aandacht, alles klopt hier.

Promotie: de uitstraling en aankleding van het restaurant als wel de internetsite is een voorbeeld van enthousiasme met mosselen.
Provincie:
Tag(s):