maandag, 1. december 2008 - 23:14

'In the spotlights!'

Tholen

Zaterdag 13 december 2008 organiseert de provinciale JongerenDenktank samen met de Thoolse Jongerenraad de Dag van de Zeeuwse Jongeren(raden), met als thema 'In the spotlights!' Tijdens de bijeenkomst worden de aanwezige jongeren getrakteerd op verschillende workshops, een lunch en als afsluiter gaan de jongeren met elkaar en de jongerenwerkers lasergamen.

Alle jongerenraden uit Zeeland worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag. Ook jongeren die interesse hebben om te zien wat de jongerenraden en de denktank allemaal doen kunnen een kijkje komen nemen. Zo maken ze kennis met het jeugdbeleid in Zeeland en wat een jongerenraad daar aan bij kan dragen.

Tijdens de bijeenkomst worden er vier workshops aangeboden, waarvan iedereen er aan twee mee kan doen. De workshops zijn: PR, brainstormen, debatteren en presenteren. Deze worden alle vier door professionals verzorgd, waaronder de Nationale jeugdraad, en dragen bij aan de ontwikkeling van de jongerenraden en de denktank.

De heer Van Heukelom, gedeputeerde jeugdzaken van de Provincie Zeeland, zal een toespraak houden over het beleid en over de inzet van de Denktank en jongerenraden. Ook de heer Nuis, burgemeester van Tholen is aanwezig.

Het evenement vindt plaats in het gemeentehuis van Tholen en duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Vanuit Middelburg (8.00 uur, de Balans) via Goes (8.30 uur, busstation) vertrekt een gratis bus naar Tholen. Geïnteresseerde jongeren van 12 tot en met 24 jaar kunnen zich nog opgeven tot 3 december via jouwzeeland@zeeland.nl of de website www.jouwzeeland.nl. Op deze website staat ook meer informatie over het programma.
Provincie:
Tag(s):