maandag, 12. mei 2008 - 17:13

Inbreker stapt per ongeluk bij agent in de auto

Enschede

Dankzij oplettende getuigen heeft de politie Twente in Enschede op 12 mei, twee mannen kunnen aanhouden die bezig waren in te breken bij een bakkerij aan de Wethouder Elhorststraat.

Van zondag op maandag 12 mei omstreeks 02.00 uur krijgt de politie in Enschede melding dat er meerdere personen bezig zijn in te breken bij een bakkerij aan de Wethouder Elhorststraat. Ter plaatse gekomen zien de agenten één man weglopen uit de richting van de bakkerij. Omdat hij voldoet aan het opgegeven signalement wordt hij aangehouden. Na controle blijkt het te gaan om een 28-jarige man uit Oldenzaal. De 28-jarige is overgebracht naar het politiebureau en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Als een agent de auto van de verdachte naar het bureau wil overbrengen voor onderzoek, stapt plotseling een onbekende man in. Deze schrikt zo dat er een agent achter het stuur zit en niet zijn vriend dat hij daarop ook kan worden aangehouden. Het blijkt een 29-jarige Enschedeër. Ook hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Door alert reageren van getuigen is een inbraak voorkomen.
Provincie:
Tag(s):