donderdag, 21. februari 2008 - 13:56

Indian Summer Festival 2008 maakt eerste acts bekend

Broek op Langedijk

Hoewel de eerste tekenen van de zon zich alweer hebben laten zien in de maand februari, is het ware wachten natuurlijk op een heerlijke zomer waar de zonnebrandcrème hoogtijdagen zal gaan vieren. Met de herinnering aan 2007 nog vers in het geheugen, kondigt Indian Summer Festival met grote trots aan dat de zomer van 2008 extra kleur zal krijgen middels de achtste editie van het festival. Na zeven uitverkochte edities zal ook dit jaar recreatieterrein Geestmerambacht te Broek op Langedijk het decor bieden aan één van de meest succesvolle festivals van Nederland, dat plaats zal vinden op de dag dat de zomer officieel haar intrede zal doen: zaterdag 21 juni 2008.

Indian Summer Festival kenmerkt zich door een uitstekende mix van zowel pop/ rock als dance-acts. Zo waren in het verleden grote acts als Kane, De Dijk en Ilse Delange terug te vinden op het poppodium, maar ook zeer succesvolle dance-artiesten als Audio Bully's, Fedde le Grand en DJ Chuckie gaven weergaloze shows weg tijdens dit pareltje van de Noord-Hollandse festivalkalender. Deze lijn van succesvolle bands en dj's wordt in 2008 natuurlijk doorgetrokken. Bovendien biedt het festival dit jaar een extra podium, wat er op neer komt dat je kunt genieten van de beste pop/ rock, dance, 80's/ 90's mix en een aparte area voor opkomende talenten. De line-up van Indian Summer Festival is al grotendeels rond, waardoor de organisatie alvast de eerste namen voor de achtste editie bekend kan maken.

De volgende vier artiesten zullen in ieder geval hun opwachting maken op één van de vijf podia van Indian Summer Festival 2008:
Golden Earring
Anouk
Michel de Hey
Benjamin Bates

Natuurlijk is dit nog lang niet alles, de volledige programmering van Indian Summer Festival zal binnenkort bekend worden gemaakt.
Categorie:
Tag(s):