woensdag, 16. april 2008 - 21:57

Ingelast concert Snoop Dogg in De Melkweg

Amsterdam

Woensdag is bekend geworden dat aanstaande dinsdag, 22 april, een ingelast optreden van Snoop Dogg plaatsvindt in de Amsterdamse Melkweg. De kaartverkoop voor dit unieke optreden, dat Snoop geeft met Soopafly en DJ Battlecat, begint donderdag 17 april. Afgelopen maand verscheen het nieuwe album ‘Ego Trippin’ met daarop de hitsingle ‘Sensual Seduction’, in ongekuisde versie bekend als ‘Sexual Eruption’.

Snoop Dogg is één van de grootste hiphopartiesten aller tijden. Sinds de West Coast rapper begin jaren negentig zijn eerste album uitbracht scoorde hij ontelbare hits met tracks als ‘Gin And Juice’ en ‘Drop It Like It’s Hot’. Hij speelde in vele films, produceerde tracks voor zichzelf en andere artiesten, lanceerde zijn eigen kledinglijn en deed zijn bewogen leven uit de doeken in een autobiografie.

Vorig jaar in maart stond Snoop Dogg ook met een verrassingsoptreden in de Melkweg, kort na zijn succesvolle show in de Heineken Music Hall samen met P.Diddy. Nu is hij in Amsterdam en geeft hij een speciaal optreden ter promotie van zijn nieuwe album.
Categorie:
Tag(s):