vrijdag, 15. augustus 2008 - 22:53

Innovatieprijs Toerisme 2008

Zeeland

Ondernemers in de recreatie-, toerisme-, horeca- of watersportsector met een innovatief idee of project maken kans op 5.000 euro. Dat is het geldbedrag van de Innovatieprijs Toerisme van de Provincie Zeeland.Ideeën kunnen ingediend worden tot 15 september 2008.

Innovatieve ontwikkelingen in de toeristische sector zijn noodzakelijk voor de kwaliteit van het toeristisch product in Zeeland. Hiermee wordt ook een impuls gegeven aan de Zeeuwse economie.

De Provincie is op zoek naar enthousiaste partijen die een innovatief project aan het ontwikkelen zijn of inmiddels gerealiseerd hebben op het gebied van recreatie, toerisme, horeca of watersport. Het meest innovatieve project wordt beloond met de Innovatieprijs Toerisme.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen en beloont het beste initiatief met een bedrag van 5.000 euro. De initiatiefnemer die de uitdaging is aangegaan en het meest succesvol is gebleken krijgt tijdens de Toeristische Ontmoetingsdag op 13 november 2008 de Innovatieprijs Toerisme uitgereikt.

Waar moet een inzending aan voldoen?
Om kans te maken op deze prijs kunnen initiatiefnemers een project insturen dat recent en innovatief is op het gebied van recreatie, toerisme, horeca of watersport. Dit kunnen nieuwe concepten zijn of bestaande producten met een vernieuwend element of toepassing. Ook initiatieven die elders al worden toegepast, maar nieuw zijn op Zeeuwse bodem zijn mogelijk. De projecten moeten concreet uitvoerbaar zijn en een bijdrage leveren aan de Zeeuwse economie.

Initiatieven kunnen tot 15 september 2008 worden ingediend, kijk voor meer informatie op http://loket.zeeland.nl/innovatieprijs_toerisme/ of mail naar innovatieprijs@zeeland.nl.
Provincie:
Tag(s):