vrijdag, 11. juli 2008 - 21:35

Integra-actie Segbroek en de Heemstraat

Den Haag

Politie Haaglanden organiseerde donderdagavond 10 juli een INTEGRA verkeersactie. In samenwerking met het Openbaar Ministerie, Gemeentelijke Belastingdienst, Rijks Belastingdienst, Douane, Bureau Vreemdelingenpolitie, Team Verkeers Surveillance, Regionaal Verkeers Handhavingteam, Bureau Arrestantenzorg en het KLPD controleerden zij het verkeer nabij de Uitenhagestraat.

Het Regionaal Verkeers Handhavingteam heeft 75 controles uitgevoerd en hield twee personen aan die teveel hadden gedronken. Zij bliezen 110 ugl/l (beginnend bestuurder) en 525 ug/l. Tegen vier bestuurders van bromfietsen is proces verbaal opgemaakt. Bij de actie werd ook een radarwagen opgesteld. In totaal werd van 1893 voertuigen de snelheid gecontroleerd. Ruim 350 waren in overtreding. De hoogst gemeten snelheid op de Loosduinseweg betrof 100 km/uur.

De Rijks Belastingdienst nam zes auto’s in beslag en inde voor 3336 euro aan openstaande vorderingen. De Gemeentelijk Belastingdienst Den Haag inde een bedrag 24.200 euro aan openstaande vorderingen en nam een auto in beslag.

De politie maakte in 84 gevallen proces-verbaal op. Enkele openstaande boetes zijn betaald. Er werden twee mensen aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs en is een man aangehouden naar aanleiding van een winkeldiefstal. Een verdachte beledigde een agent en is daarvoor aangehouden.
Provincie:
Tag(s):