woensdag, 20. augustus 2008 - 19:17

Introductieweek van start

Middelburg

De introductieweek voor de eerstejaarsstudenten aan de Roosevelt Academy IntRAweek is van start gegaan.IntRAweek is dit jaar groter dan ooit, zowel in aantal personen (200 nieuwe studenten), als het aantal georganiseerde activiteiten.

Tot en met vrijdagmiddag 22 augustus zullen de meeste activiteiten in Middelburg plaatsvinden. De nieuwe studenten zullen niet alleen kennismaken met elkaar en met de universiteit, ook gaan zij op verkenning in hun nieuwe woonplaats. Op het programma staat o.a. sport, een kroegentocht, workshops in bijvoorbeeld kunst, toneel en debatteren, en een vossenjacht door het centrum van de stad. De studenten zijn te herkennen aan de lila & blauwe polo’s.

Ook organiseert RASA dit jaar weer een openlucht bioscoop op het Marktplein in Middelburg. De studentenvereniging wil dit jaar nog meer in contact komen met Middelburgers. Daarom is iedereen van harte welkom bij dit grootse spektakel.

Het is de Nederlandse première van de film Superhero Movie, en vindt plaats op donderdag 21 augustus vanaf 21:30. uur. De toegang is gratis. Tip: neem een deken mee. Voor meer informatie, kunnen mensen contact opnemen met het RASA-bestuur via rasa@roac.nl.
Provincie:
Tag(s):