donderdag, 22. mei 2008 - 22:26

Inwoners welkom op steunpunt gemeente Westerveld

Havelte

Op 30 mei 2008 verricht wethouder Homme Geertsma om 15.00 uur de officiële opening van het verbouwde en uitgebreide Gemeentelijk steunpunt in Dieverbrug. Dit centrale steunpunt biedt nu voldoende ruimte voor het personeel van het buitenbedrijf en voor alle materialen.

Vanaf de herindeling in 1998 is het buitenbedrijf van de gemeente Westerveld gegroeid naar een professionele organisatie waarbij dienstverlening voorop staat. In 2006 is het ontwikkelplan voor het buitenbedrijf vastgesteld waarin een van de uitgangspunten was dat het buitenbedrijf moest doorontwikkelen naar een kleine en slagvaardige organisatie die omgevingsgericht werkt vanuit een centraal gelegen steunpunt: Dieverbrug. Na de verbouwing biedt het Steunpunt ruimte aan 18 medewerkers.

Op zaterdag 31 mei tussen 12.00 en 16.00 uur zijn alle inwoners van de gemeente Westerveld welkom op de open dag van het gemeentelijk steunpunt. Tijdens deze feestelijke open dag verzorgen de medewerkers verschillende demonstraties. Bezoekers kunnen verder, onder het genot van een hapje en een drankje, op het steunpunt rondkijken. Ook voor de kleinste inwoners zijn verschillende activiteiten georganiseerd op deze dag. Steunpunt Dieverbrug is gevestigd aan de Rijksweg 36-a te Dieverbrug.
Provincie:
Tag(s):