woensdag, 5. november 2008 - 11:29

Jamal Dibi weg bij FC Omniworld

Almere

Jamal Dibi vertrekt met onmiddellijke ingang bij FC Omniworld. Dibi (28) heeft een spierscheuring opgelopen en kan de motivatie niet meer opbrengen om hiervan te revalideren.

Jamal Dibi begon zijn carrière in Amsterdam bij VVA/Spartaan en DWS. Op achttienjarige leeftijd begon zijn profcarrière bij Telstar. In 1999 stapte hij over naar AZ in Alkmaar. Hij werd aanvankelijk verhuurd aan Telstar, maar verhuisde daarna naar Alkmaar. Tot een grote doorbraak kwam het niet. Hij speelde vervolgens voor Go Ahead Eagles, opnieuw Telstar, FC Haarlem en Umm Salal (Qatar).

Dit seizoen maakte Dibi op amateurbasis zijn rentree bij de Almeerse club uit de Jupiler League. Dat had aanvankelijk wat voeten in de aarde, omdat de voetbalbond van Qatar hem niet direct vrij wilde geven. Daardoor miste de speler het begin van dit voetbalseizoen. Medio september kwam hij voor het eerst in actie en maakte een goede indruk. Technisch directeur Jeffrey Kooistra van FC Omniworld betreurt dan ook het besluit van Dibi. “Zijn terugkeer bij ons is dus van korte duur geweest, maar in de situatie waarin de club nu verkeert moet iedereen van elkaar op aan kunnen. Desondanks is Jamal zeker van waarde geweest.�
Categorie:
Tag(s):