zaterdag, 24. mei 2008 - 7:57

Jarige gemeente gaat op stap met bewoners van� De Enk�

Tynaarlo

Eén van de onderdelen van het feest ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de gemeente Tynaalo is dat mensen wensen kunnen inleveren, waarvan de gemeente Tynaarlo in de loop van het jaar 10 in vervulling laten gaan.

Psychogeriatrisch verpleeghuis De Enk, onderdeel van Lentis in Zuidlaren, kwam met de volgende wens:

"Voor de bewoners van De Enk wordt eind mei een vakantieweek georganiseerd. Eén van de onderdelen is dauwtrappen. We gaan dan vroeg in de morgen met bewoners wandelen. We vertrekken rond kwart over acht vanaf verpleeghuis De Enk en maken met een groep een wandeling in de omgeving. Na een uurtje komen we terug en volgt een gezamenlijk ontbijt. We hebben altijd veel vrijwilligers nodig, hoe meer vrijwilligers, hoe meer bewoners mee kunnen doen. Het lijkt ons leuk als medewerkers van de gemeente zich als vrijwilliger beschikbaar stel-len�.

De projectgroep 10 jaar Tynaarlo heeft besloten deze wens in vervulling te laten gaan! Wethouder Assies, gemeentesecretaris Peter Post en 10 medewerkers trekken daarom op dinsdagochtend 27 mei om 8.00 uur de wandelschoenen aan en gaan dauwtrappen met bewoners van De Enk.
Provincie:
Tag(s):