dinsdag, 15. juli 2008 - 10:16

Je vervelen in de zomer? Geen sprake van!

Kapelle

In het kader van breedtesport organiseert gemeente Kapelle dit jaar weer Zomeractiviteiten! In de zomervakantie gaan ze langs in Kapelle, Biezelinge, Wemeldinge en Schore om daar leuke zomeractiviteiten voor kinderen vanaf 6 jaar te organiseren.

Van een hindernisbaan tot pannavoetbal, van estafettespelen tot een twister luchtkussen. De middagen zijn weer gevuld met luchtkussenspringen en spelen! De activiteiten zijn ook leuk voor oudere kinderen, dus ook zij kunnen gerust eens een kijkje komen nemen!

De activiteiten zijn helemaal gratis, beginnen om 13.30 uur en eindigen om ongeveer 16.30 uur. De kinderen kunnen komen wanneer ze willen. Alle activiteiten vinden buiten plaats. In geval van slecht weer verplaats de gemeente de activiteit naar binnen.

In Kapelle en Wemeldinge verplaatst de activiteit dan naar de gymzaal (Molenvate of Burgemeester van Sas) en in Schore in de gymzaal in het dorpshuis.

Heb jij zin in zo´n leuke middag? Kijk voor meer informatie op www.kapelle.nl (ga naar Jongeren – Activiteiten Breedtesport) of bel 0113 – 333 203.
Provincie:
Tag(s):