zondag, 16. maart 2008 - 20:23

Jeffrey en Edsillia ere lid van Kids For Animals

Klazienaveen

Jeffrey en Edsillia Strijker uit Klazienaveen die op zondag 13 januari een hond uit het van Echtenkanaal in Klazienaveen hebben gered hebben zich wederom ingezet voor het dierenwelzijn. Deze keer hebben ze een inzamelingsactie gehouden voor de Dierenbescherming afdeling Zuid-Oost Drenthe. Deze inzet heeft de Dierenbescherming beloond met het erelidmaatschap van de Kids for Animals, de jeugdclub van de Dierenbescherming.

Na de uitreiking van de pluim voor hun reddingsactie zijn Jeffrey en Edsillia ‘fan’ geworden van de Dierenbescherming. Zulke grote fans dat ze hierover hun spreekbeurt op school hebben gehouden. De aanwezigheid van de Dierenambulance zorgde er mede voor dat de spreekbeurt een succes was. Dit vonden beiden echter nog niet genoeg want ze hebben dekens, handdoeken, riemen en maar liefst € 110.- ingezameld voor de Dierenbescherming Zuid-Oost Drenthe.

Toen ze hoorden dat de afdeling Zuid Oost Drenthe op 6 juli een grootse promotiemarkt organiseert in de Giraf in Emmen zijn ze opnieuw de boer op gegaan. Ze hebben een advertentie op het internet geplaatst en daarmee onder andere boeken, cd’s, dvd’s en computerspelletjes opgehaald om te verkopen op de markt. Op de vraag waarom ze zich zo hebben ingezet antwoordden ze: “Omdat we dierenliefhebbers zijn�. Zo simpel kan het zijn.
Provincie:
Tag(s):