woensdag, 9. juli 2008 - 16:10

Jennifer Hoffman tekent voor twee jaar bij NET5

Amsterdam

Jennifer Hoffman heeft een contract getekend bij NET 5. De 28-jarige actrice en presentatrice is vanaf 1 augustus voor een periode van twee jaar exclusief aan de zender verbonden. Jennifer zal in het voorjaar van 2009 een hoofdrol gaan spelen in een nieuwe dramaserie. Momenteel is ze al te zien bij NET 5 als presentatrice van Passion for Fashion.

Jennifer: ‘Ik ben heel blij dat de samenwerking met NET 5 een vast karakter heeft gekregen. De uitdaging om een nieuwe dramaserie en programma's te gaan maken met prettige mensen en een fijne sfeer voelt bijzonder goed. NET 5 is een zender waar ik me thuis voel.’

Jennifer is bekend geworden door haar rol van Sam de Graaf in de populaire dramaserie Westenwind, die vanaf 1999 te zien was op televisie. Na twee seizoenen besluit ze te stoppen met acteren om te kunnen gaan studeren. In de zomer van 2004 wordt ze echter benaderd door regisseur Paul Ruven, die haar vraagt een van de hoofdrollen te gaan spelen in de nieuwe politieserie Spoorloos Verdwenen. Het derde seizoen van deze reeks is in het najaar van 2008 te zien bij de AVRO.
In februari 2009 is Jennifer bovendien te zien in de bioscoopfilm Spion van Oranje naast o.a. Paul de Leeuw en Najib Amhali.

Jennifer heeft verder rollen gespeeld in de tv-comedy Samen en de speelfilm Kapitein Rob en het Geheim van Professor Lupardi. Ook was zij te zien in de improvisatieserie Rauw en het roadrally programma Crazy 88. Sinds mei van dit jaar presenteert Jennifer Passion for Fashion bij NET 5.
Categorie:
Tag(s):