maandag, 30. juni 2008 - 17:25

Jeu de Boules club opent nieuwe banen en clubhuis

Zuidhorn

Afgelopen maandag 30 juni werden om 15:00 uur de nieuwe banen en het clubhuis van Boule Dattien geopend. De heren Hielema (oud wethouder) en Wiersma (thans wethouder) en mevr. de Maar (weduwe van onze oprichter) onthulden de naam van de banen. Het nieuwe clubhuis is van alle gemakken voorzien en is het sluitstuk van de algehele renovatie van de club. Het clubhuis is genoemd naar de oprichter van de club Dhr Jan de Maar.

Al met al heeft de verhuizing en bouw van de nieuwe banen vijf en een half jaar geduurd. Tijdens de bouw van het MFC Zuidhorn was de club zelfs tijdelijk ondergebracht in een “Bouwkeet�.

Veel sponsors hebben het mogelijk gemaakt om ten volle van het nieuwe clubhuis te genieten. Zoals Dhr van Bergen, voorzitter zei; “Met een mooi gebouw ben je er nog niet� “er moet een kopje koffie gezet kunnen worden, er moet wat voor de ramen en op de vloer� . Het bouwbedrijf zorgde ervoor dat er een keuken in werd geplaatst. Schuiling interieur voorzag het gebouw van luxaflex en vloerbedekking. Dhr van Bergen: “ tot onze verbazing stond de vloerbedekking niet op de rekening� Verder kwam er uit vele hoeken geld om de inrichting aan te schaffen.
Provincie:
Tag(s):