vrijdag, 18. januari 2008 - 17:06

Jim Bakkum als Nederlandse jongen in Vlaams gezin

Antwerpen

De nieuwe videodienst MyVideo presenteert de online soap 2000 Antwerpen. De dagelijkse soap volgt de Nederlandse jongen Robin, gespeeld door Jim Bakkum, die door zijn eveneens Nederlandse moeder bij het gezin van zijn Vlaamse vader in Antwerpen wordt achtergelaten. De eerste aflevering van 2000 Antwerpen is vanaf 21 januari te zien op MyVideo.

De videodienst MyVideo introduceert een nieuw fenomeen in Nederland, de online soap. Onder de titel 2000 Antwerpen (2000 is de postcode van Antwerpen) verschijnt er vijf keer per week, maandag tot en met vrijdag, een nieuwe aflevering van 3 tot 5 minuten op de website. De zeven minuten durende eerste aflevering (pilot) blijft een week online staan om iedereen de kans te geven kennis te maken met de serie, daarna beginnen de dagelijkse ‘uitzendingen’.

In aflevering 1 van 2000 Antwerpen is te zien hoe de 17 jarige Robin door zijn Nederlandse moeder bij het gezin van zijn Vlaamse vader, die niet van zijn bestaan afweet, in Antwerpen wordt achtergelaten. Dit is de start van een rollercoaster aan gebeurtenissen, emoties en verrassingen.

Hoofdrollen: Robin – Jim Bakkum (Idols, Boks, de musicals Grease en Fame), Stiefmoeder Els – An Ceurvels (Wittekerke, Flikken), Vader Thomas – Maarten Bosmans (Flikken) en halfzus Esther – An van Gijsegem (Ben X).
Categorie:
Tag(s):