zaterdag, 7. juni 2008 - 16:40

Johnny de Mol tekent tweejarig contract bij Veronica

Amsterdam

Johnny de Mol heeft vanmiddag een tweejarig contract getekend bij Veronica. Samen met Suzanne de Jong, Lange Frans en Lauren Verster vormt hij het gezicht van de zender. Johnny was eerder te zien bij Veronica als presentator en interviewer in Waar is de Mol? Dit reisprogramma krijgt in het najaar een vervolg met bekende gasten als Linda de Mol en Dinand Woesthoff. Maar Johnny zal de komende twee jaar ook in andere Veronica-producties te zien zijn.

In het voorjaar ging Johnny de Mol voor Veronica op reis naar Afrika met Hanna Verboom, Lange Frans, Doutzen Kroes, Filemon Wesselink, Ilonka Elmont, Humberto Tan, Jennifer Hoffman en Michael Boogerd. In het najaar krijgt het programma een vervolg met o.a. Linda de Mol en Dinand Woesthoff. Naast Waar is de Mol? is Johnny de komende twee jaar ook in andere tv-programma’s van Veronica te zien, waaronder een nieuwe dramaserie.

Johnny is acteur in uiteenlopende series en films en nu dus als gezicht verbonden aan Veronica. Voor de zender gaat een langverwachte wens in vervulling. Jonge, ambitieuze mensen als Johnny de Mol, Suzanne de Jong, Lange Frans en Lauren Verster staan voor het Veronica van de komende jaren.
Categorie:
Tag(s):