zaterdag, 17. mei 2008 - 20:24

Joke Bakker krijgt PvdA vrijwilligersprijs 2007

Emmen

Mevrouw Joke Bakker uit Emmen is door de PvdA in Emmen zaterdagmiddag in "De Nabershof" in Emmen gekroond tot vrijwilliger van het jaar 2007. De jury vond dat haar de eer toekwam vanwege haar werk als voorzitter van wijkbelangen Emmerhout. Daarnaast is ze ook nog mantelzorger. Het juryrapport typeert haar als een duizendpoot die op een gedegen manier bijdraagt aan de leefbaarheid in Emmer woonwijk Emmerhout.

Mevrouw Bakker toonde zich blij verrast en benadrukte dat ze het werk niet zonder haar bestuur en omgeving kan doen. Op de vraag wat haar motiveert antwoordde ze dat ze de buurt terug wil geven aan de bewoners.

Naast Joke Bakker waren ook Henk Jeurink, Anne Annen, Jannes Hingstman, Alie Huizing, Geesje van Wieren–Wieringa en de Emmer Ziekenomroep (EZO) genomineerd. De EZO kreeg nog bijzondere aandacht vanwege het 35 –jarig jubileum.

De vrijwilligersprijs, bestaande uit een oorkonde en een reischeque, werd zaterdag tijdens een bijeenkomst voor leden en belangstellenden van de Partij van de Arbeid in Emmen uitgereikt door Bouke Arends, de voorzitter van de gemeenteraadsfractie van de PvdA Emmen.

Tijdens deze bijeenkomst werden ook een aantal leden in het zonnetje gezet omdat ze al langer dan 50 jaar lid zijn van de PvdA. Ze kregen door landelijk voorzitter Lilianne Ploumen, een gouden speld uitgereikt.
Provincie:
Tag(s):