woensdag, 8. oktober 2008 - 14:28

Jong MKB wordt GO-MKB

Jong MKB Flevoland stimuleert samenwerken en netwerken in de regio Flevoland, NOP en Noord West Veluwe, met als doel ondernemers verbinden en daardoor business genereren.

“Startende en groeiende ondernemers kunnen zich aansluiten bij de snel groeiende vereniging. Omdat Jong MKB werd geassocieerd met jonge ondernemers qua leeftijd, is er een passender naam voor de vereniging gekozen.

Groeiende Ondernemers in het Midden en Klein Bedrijf, afgekort tot GO-MKB is toegankelijk voor alle ondernemers, van startend tot groeiend.� Aan het woord is Bert Wissink, scheidend voorzitter. Na 3 jaar vol energie de vereniging te hebben geleid is het tijd om het stokje over te dragen.

Een mooier afscheid als voorzitter had Bert Wissink zich niet kunnen voorstellen: “Van een vereniging met een handjevol leden, zijn we gegroeid naar een grote, regionaal actieve club, die in toenemende mate wordt gezien als een interessante gesprekspartner. Die de belangen behartigt van zowel startende als groeiende ondernemers die zaken doen in de regio.�

De formule van GO-MKB blijft gelijk: per jaar worden er 10 Thema bijeenkomsten gehouden over actuele zaken waar ondernemers mee te maken hebben. Tevens zijn er gezamenlijke activiteiten waar netwerken, van elkaar leren en ontspanning centraal staan.

De nieuwe voorzitter, Marcel Buisman gaf bij zijn inleidende speech aan dat het aanbod zal worden uitgebreid met gericht, praktisch trainen in het uitbouwen van de business via de vereniging. “Hoe vaak komt het niet voor dat je een leuke avond hebt gehad, maar dat je er business wise niet beter van geworden bent? Daaraan gaan we werken zodat de leden nog meer hebben aan het lidmaatschap van de vereniging�. Heb je belangstelling? Op www.go-mkb.nl vind je meer informatie.

De eerstvolgende Thema-bijeenkomst waarbij je kunt kennismaken is op donderdag 30 oktober 2008 en gaat over trends in de regio? Wij hebben Syntens bereid gevonden hierover een workshop te verzorgen. Wil je deze Thema-avond bijwonen om kennis te maken? Stuur dan een mail naar Secretaris.jongmkb.flevoland@emeritus.nl
Provincie:
Tag(s):