zaterdag, 30. augustus 2008 - 18:22

Jongen (16) levensgevaarlijk gewond bij verkeersongeval

Ulvenhout

Een 16-jarige jongen uit Ulvenhout is in de nacht van vrijdag 29 augustus op zaterdag 30 augustus levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dit meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 02.00 uur op de Molenstraat.
Het slachtoffer kwam ten val ter hoogte van het benzinestation. Hij belandde daarbij op de rijbaan en bleef gewond liggen. Zijn scooter en helm lagen een eind verderop.

Een naderende automobilist kon hem niet ontwijken en reed over het slachtoffer heen. Ambulance en traumahelikopter rukten uit om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

Politieagenten ontfermden zich over de automobilist en informeerden de familie van het slachtoffer. Voor de automobilist (een 64-jarige man uit Ulvenhout) werd Bureau Slachtofferhulp ingeschakeld.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Camerabeelden van het benzinestation bleken het ongeval te hebben geregistreerd.
Provincie:
Tag(s):