zondag, 1. juni 2008 - 18:46

Jongen mishandeld om het zingen

Hengelo

Als een 16-jarige Hengelose jongen omstreeks 07.00 uur zaterdagmorgen aan het Burgemeester Jansenplein al zingend de kanten bezorgd wordt hij plotseling aangesproken door twee jongens op één fiets. Op de vraag waarom hij zingt zegt hij dat hij een leuk liedje op zijn MP3 hoort.

Hierop krijgt hij van één van de jongens een schop in het gezicht. De andere jongen geeft hem nog een vuistslag en dan lijken de jongens weg te gaan. De 16-jarige belt gelijk de politie maar tijdens het telefoongesprek komt plotseling één van de jongens terug. Omdat hij bang is verbreekt hij de verbinding. De jongen rukt de MP3 van het hoofd van de 16-jarige, gooit deze weg en loopt vervolgens weer terug naar de tweede jongen die met zijn fiets op hem wacht. Samen vertrekken zij richting Markt. Het slachtoffertje fietst snel naar het politiebureau waar hij aangifte doet. Hoewel de politie nog in de omgeving naar de twee jongens heeft gezocht zijn zij niet meer aangetroffen.

Het gaat om twee Nederlandse jongens van ongeveer 18 jaar, beiden kort donkerblond haar waarvan één iets lichter haar heeft dan de ander, beiden rond de 1.85 lang. Eén jongen droeg een wit T-shirt en een spijkerbroek, de andere een geel T-shirt en een spijkerbroek.
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of weet u wie de twee jongens zijn, neemt u dan contact op met Politie Twente van Hengelo via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):