zondag, 15. juni 2008 - 18:02

Jongen raakt oog kwijt door vuurwerk

zwijndrecht

Een 13-jarige jongen uit Zwijndrecht is op vrijdagavond 13 juni ernstig gewond geraakt toen zijn oog door vuurwerk geraakt werd. De jongen fietste rond 22.45 uur met een aantal anderen op de rotonde bij de Koninginneweg/Burgemeester Jansenlaan toen een onbekende persoon vuurwerk gooide dat bij zijn oog ontplofte. De jongen is voor een operatie naar het oogziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De kans is klein dat het met zijn oog goed komt.

Het incident speelde zich kort na de voetbalwedstrijd Nederland-Frankrijk af. Op dat moment stond een grote groep mensen op en bij de rotonde. Het was daar op dat moment onrustig en een deel van de mensen gedroeg zich lastig en agressief naar de aanwezige politie.

De politie wil alleen in contact komen met diegenen die hebben gezien wie er met vuurwerk naar de jongen gooide en is niet op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de ongeregeldheden. Ook mensen die andere informatie hebben die naar de vuurwerkgooier kan leiden, wordt gevraagd zich te melden. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche van district I.
Provincie:
Tag(s):