zondag, 3. augustus 2008 - 16:48

Jongen springt uit raam na gebruik paddo's

Den Haag

In Den Haag is vrijdagavond een 18-jarige jongen uit die plaats overleden na een sprong uit het raam van zijn woning aan de Albert Schweizerlaan. De jongeman bleek zeer verward te zijn na het gebruik van paddo’s. Drie hulpverleners raakten tijdens de hulpverlening licht gewond door een exploderende zuurstoffles, zo maakte de politie Haaglanden zondag bekend.

De politie kreeg omstreeks 21.30 uur een melding dat een jongen na het verkeerd gebruik van paddos zeer verward was geraakt en uit het raam van zijn woning wilde springen. Hij had zich in zijn woning opgesloten. Bij de woning aangekomen, bleek dat de Hagenaar reeds uit het raam gesprongen was. Hij raakte daarbij zwaargewond. De jongen werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later die avond aan zijn verwondingen overleed.

Toen een ambulancebroeder bezig was om het slachtoffer te stabiliseren, explodeerde een zuurstoffles. De ambulancebroeder en twee politieagenten die hulp verleenden, raakten daarbij lichtgewond. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de exploderende zuurstoffles. 


Provincie:
Tag(s):