maandag, 22. september 2008 - 16:04

Jongen verkracht

Zaandam

De afdeling zedenzaken van de politie Zaanstreek-Waterland is op zoek naar getuigen en stelt een onderzoek in naar de verkrachting van een 16-jarige jongen uit Zaandam. Dit heeft de politie maandag 22 september laten weten.

De jongen zou zaterdagmiddag 20 september in de omgeving van station Zaandam door een man met een smoesje naar een lichtblauwe auto zijn gelokt. Daar zou hij bewusteloos zijn geslagen, meegenomen en later zijn verkracht.

Tijdens het misdrijf is het slachtoffer wederom bewusteloos geraakt en hij vertelde dat hij weer bij kwam in de omgeving van een spoorwegovergang in Castricum. Daarna liep hij helemaal terug naar Zaandam en meldde zich daar bij het ziekenhuis.

Signalement dader
De dader wordt door het slachtoffer omschreven als een Nederlandse man met een slank postuur die tussen de 30 en 40 jaar oud was en 180 cm lang. De man had zwart haar dat net onder een witte pet met klep uitkwam (geen baseballcap) sprak met een licht accent.

Hij had een donkere volle snor en droeg een wit jack met lichtblauwe jeans. Getuigen die menen iets gezien te hebben van de jongen, de man en/of de auto worden verzocht contact op te nemen met Zedenzaken via 0900-8844. Getuigen uit Castricum kunnen daarbij vragen naar de politie Zaanstreek-Waterland.
Provincie:
Tag(s):