donderdag, 7. februari 2008 - 9:56

Jongen weggelopen uit gesloten jeugdopvang

Cadier en Keer

De politie is op zoek naar de 15-jarige Martin Diever uit Rotterdam. De jongen wordt sinds 8 januari dit jaar vermist, nadat hij is weggelopen uit een jeugdopvang in Cadier en Keer.

Het gaat om een Nederlandse jongen, blanke huidskleur, ongeveer 1,65 meter lang, mollig postuur met brede schouders, blauwe ogen, pokdalig / bol gezicht en donkerblond kort haar. Hij heeft geen littekens in zijn gezicht of op zijn lichaam. Op het moment van zijn vermissing was Martin Diever gekleed in een trainingspak, waarvan de kleur niet bekend is. Het is een trainingspak waarvan het kruis op de knieën hangt.

Vanaf het moment dat Diever vermist is, is er telefonisch contact geweest tussen hem en Jeugdzorg. Dit contact is sinds anderhalve week verbroken door Diever. Zij maken zich ernstige zorgen om de jongen. Hij heeft geen financiële middelen of contacten waar hij zou kunnen verblijven. Ook heeft de jongen geen contact met zijn moeder en oma, terwijl dit normaal gesproken wel het geval is.

De politie vraagt iedereen die meer informatie heeft over Martin Diever om contact op te nemen met de politie, afdeling Jeugdzaken van district Zuid van de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):