zondag, 21. september 2008 - 14:48

Jongetje (6) aangereden, dader rijdt door

Den Haag

De politie is op zoek naar de automobilist die zaterdag 20 september om 19.35 uur een zesjarig jongetje aanreed op de Anna Bijnslaan. Het jongetje stak, nadat het verkeerslicht op groen was gesprongen, de weg over op een zebrabad. De automobilist reed op het kind in, dat door de klap ongeveer 20 meter verderop terecht kwam.

In eerste instantie stapte de bestuurder uit, maar nadat omstanders kenbaar maakten de politie te bellen, stapte hij in en reed door in de richting van de Melis Stokelaan. Getuigen omschreven de man als tussen de 20 en 30 jaar oud, getint uiterlijk met een normaal postuur. Hij had zwart krullend haar met een ‘matje’ in de nek en was gekleed in een zwart met witte broek en een zwart T-shirt.

In ziekenhuis bleken de verwondingen van het jongetje gelukkig mee te vallen, hij had niets gebroken en mocht na behandeling weer naar huis. Heeft u de aanrijding gezien, of weet u wie de automobilist was? Belt u dan met de politie van bureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met M. via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):