dinsdag, 5. februari 2008 - 19:56

Juryleden spelen 'hoofdrol' bij liveshow Idols

Hilversum

De veelbesproken juryleden van het RTL 4-programma ‘Idols’ spelen komende zaterdag de muzikale hoofdrol in de opening van de achtste liveshow met het thema ‘Love’. In een romantische setting begeleiden Eric van Tijn en John Ewbank Gordon op de vleugel, terwijl hij op het ‘Idols’-podium zijn hit ‘Ik Hou Van Jou’ zingt. Jerney Kaagman hijst zich speciaal voor deze gelegenheid weer éénmalig in haar wereldberoemde blauwe pak uit de tijd van Earth & Fire en brengt het nummer ‘Weekend’ ten gehore.

En wie herinnert zich niet CB Milton’s grote hit ‘Send Me An Angel?’ De Surinaamse zanger die op jeugdige leeftijd doorbrak, sluit de spectaculaire opening van deze liveshow in stijl af en treedt ook op in
‘Idols Backstage’ bij RTL 5.

Er zijn op dit moment nog vijf kandidaten in de race om het Idool van 2008 te worden. De getalenteerde Nikki, Nathalie, Charlene, Nigel en Neil treden zaterdag 9 februari voor het eerst op met twee liedjes. Nikki zingt onder andere het nummer ‘River Deep, Mountain High’ in de uitvoering van Celine Dion, Nathalie ‘I’m Outta Love’ van Anastacia, Charlene ‘Run To You’ van Withney Houston, Nigel ‘My Love’ van Justin Timberlake en Neil zingt onder andere het nummer van de Backstreet Boys ‘I Want It That Way’.
Categorie:
Tag(s):