maandag, 28. januari 2008 - 21:05

Kaaj Gaaaf heeft er zin an

Tilburg

Nog een paar dagen het het carnaval barst weer los. Na vele voorbereidingen is Kaaj Gaaaf er weer helemaal klaar voor. Heel het jaar repeteert Kaaj Gaaaf om met Carnaval weer lekker muziek te maken. Vooral de gezelligheid is belangrijk bij Kaaj Gaaaf. Tevens is afgelopen jaar hard gewerkt aan de nieuwe kleding. Vorige week heeft Kaaj Gaaaf een fantastisch feest georganiseerd bij Cafe Philip, waar het heel de middag druk en gezellig was.

En Kaaj Gaaaf is afgelopen zaterdag door een jury van de Carnavalsstcihting Tilburg verkozen tot “Vurlôopig Biste Bend� tijdens het Proefblaoze. De voorbereidingen zijn dus allemaal goed verlopen.
Het programma voor de carnaval zit weer helemaal vol met optredens op Vrijdagavond in het centrum van Tilburg en in Udenhout. Op zaterdag is Kaaj Gaaaf op diverse plekken in Tilburg te bewonderen.

Op Zondag begint Kaaj Gaaaf om 09.30 uur bij met een live optreden bij Omroep Brabant radio. Tijdens de optocht wordt het feest voortgezet op de korte heuvel voor Cafe Philip en na de opticht gaat het feest natuurlijk gewoon door met optredens bij cafe Philip en L’Orangerie.

Op Maandag is de themadag, waar dit jaar gekozen is voor Roze Maandag. Op Dinsdag begint Kaaj Gaaaf in Boxtel en wordt in het centrum van Tilburg weer afgesloten.
Provincie:
Tag(s):