maandag, 4. augustus 2008 - 22:36

Kanaalpop in Zuidhorn !

Zuidhorn

Op zaterdag 30 augustus 2008 zal de eerste editie van het Kanaal POP Festival in Zuidhorn plaatsvinden. Patrick Wijninga, jongerenwerker van Jongerencentrum Avalon, is samen met een aantal enthousiaste mensen bezig om het festival op poten te zetten. De bedoeling is om er een muziekevenement van te maken dat jaarlijks terug zal keren.

Het festival legt de nadruk op lokale bands en zal de bezoekers een goede indruk geven van de muzikale verscheidenheid aan bands in het Westerkwartier.

Zo zal Sostenuto optreden; een pop-, funk-, soulformatie die al menig feest van de juiste sfeer en muziek heeft voorzien. Veel herkenbare, swingende covers van een breed scala aan bands, zowel Engelstalig als Nederlandstalig, en eigen nummers die een eigen karakter hebben. Ook de Zuidhorner troubadour, Sijtse Scheeringa, geeft acte de presence.
Andere bands die komen zijn; De Kickz, Spotrockers, Zapp Zapp en de Puchjes.

Het muziekevenement vindt plaats aan het Van Starkenborghkanaal in Zuidhorn, dat naast Jongerencentrum Avalon gelegen is. Terwijl de schepen op de achtergrond voorbij varen zullen de muziekliefhebbers ruimschoots aan hun trekken komen.
Provincie:
Tag(s):