dinsdag, 26. februari 2008 - 17:21

Kans op een ballonvaart boven Hoogezand-Sappemeer

Hoogezand-Sappemeer

De gemeente Hoogezand-Sappemeer staat van donderdag 13 tot en met zondag 16 maart a.s. op de beurs Wonen & Co in Martiniplaza in Groningen. De gemeente presenteert zichzelf door middel van een bijzondere actie; bezoekers aan de stand maken kans op een gratis ballonvaart boven Hoogezand-Sappemeer!

Het thema op de stand heeft dit jaar alles te maken met de nieuwe slogan ‘voel je vrij’. De bezoekers van de beurs kunnen een ballonvaart winnen door deze term op een originele, mooie, grappige of ontroerende manier te verbeelden. Na de beurs hebben de deelnemers tot 4 april a.s. de tijd om hun creatieve verbeelding op te sturen of langs te brengen op het gemeentehuis. Daarna zal de jury de winnaars kiezen die mee mogen de lucht in.

Doel van de actie is om Hoogezand-Sappemeer een keer van een andere kant te laten zien, namelijk vanuit de lucht! Een gedeelte van de stand is ingericht met wolkenlucht en een luchtballonmand om de bezoekers alvast het idee te geven hoe het is om in de lucht te zweven. Op de zaterdag en zondagmiddag is er tevens een ballonartiest op de stand aanwezig die prachtige ballonfiguren maakt. Uiteraard wordt er op de stand ook informatie gegeven over nieuwbouwprojecten en –ontwikkelingen binnen de gemeente.
Provincie:
Tag(s):