maandag, 10. maart 2008 - 17:28

Kantinemedewerker FC Omniworld beroofd van dagopbrengst

Zondagavond rond 21.30 uur werd een 54-jarige medewerker van de sportkantine van FC Omniworld op het Fanny Blankers-Koen Sportpark door twee onbekenden van de dagopbrengst beroofd. Dit gebeurde nadat hij de kantine had afgesloten en richting zijn auto liep. Op de parkeerplaats moest de man onder bedreiging van mogelijk op een vuurwapen geld afstaan. De kantinemedewerker raakte niet gewond. De recherche van de politie Flevoland in district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

De man liep na zijn werk over de parkeerplaats naar zijn auto. Daar werd hij door vermoedelijk twee daders bedreigd en gedwongen om op de grond te gaan liggen. Onder bedreiging van mogelijk een vuurwapen werd een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De verdachten zijn vervolgens in een personenauto gevlucht. De politie heeft direct met meerdere eenheden de omgeving afgezocht, maar de daders niet aangetroffen.

Getuigenoproep:
Getuigen die iets gezien of gehoord hebben worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche van district Zuid via telefoonnummer:

0 9 0 0 - 8 8 4 4.

Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0 8 0 0 - 7 0 0 0.
Provincie:
Tag(s):