woensdag, 15. oktober 2008 - 8:42

Karin Bloemen komt met muziekboek

Amsterdam

Voor de feestdagen brengt cabaretière Karin Bloemen een boek op de markt met bladmuziek. Het boek moet soelaas bieden aan de fans die dagelijks het impresariaat van Bloemen bellen met vragen over de muziek. In het boek staat de bladmuziek van 18 van haar populairste liedjes.

Op 27 oktober viert La Bloemen dat zij precies 25 jaar geleden, op 27 oktober 1983, voor het eerst op de planken stond. Dat was tijdens de première van de musical 'De zoon van Louis Davids'.

Haar 25 jarige jubileum viert ze in het Amsterdamse Theater Carré op 26 en 27 oktober. Dan zal ook de zevendelige dvd-box aan haar uitgereikt worden met registraties van al haar grote theatershows. Op de DVD's is ook een veel nooit eerder verschenen materiaal te zien.

Tijdens de jubileumshow in Carré krijgt Karin gezelschap van artiesten met wie zij de afgelopen jaren veelvuldig samenwerkte, waaronder Cor Bakker, Stanley Burleson en Marjolijn Touw. Vele hoogtepunten uit oude shows komen voorbij, zoals Zuid-Afrika uit Bosje Bloemen, Geen kind meer uit La on tour, Assepoester uit La Bloemen en de Dronken-act uit Kameleon.
Categorie:
Tag(s):