dinsdag, 21. oktober 2008 - 13:43

Karin en Marcel naar Las Vegas!

Almere

“Als ik had verloren had ik een striptease op het podium gedaan,� vertelt de kersverse bruidegom voor 1 dag, Marcel Groenestein uit Almere. Samen met partner Karin Weering won Marcel de huwelijksinzegening van een huwelijk voor 1 dag, compleet met feest en huwelijksreis naar Las Vegas.

Het was feest in Almere, afgelopen zaterdag. Niemand kende elkaar maar samen vormden argeloze winkelaars een heus bruiloftspubliek. Compleet met polonaise.

Wie van huis ging met het idee niemand te kennen in het strak moderne winkelcentrum van Almere, werd in een warm bad gedompeld. Oorzaak:een huwelijk voor 1 dag. Kortstondige romantiek die vreemden verbroedert. Een ludiek initiatief van House of Shoes, als schoenwinkel gespecialiseerd in paren.

Winnend paar, afgelopen zaterdag in Almere, waren Karin Weering en Marcel Groenestein uit diezelfde plaats. Criterium was het aantal huwelijksgasten.

Doordat één van de deelnemers een thuiswedstrijd speelde gingen er geluiden op van oneerlijke concurrentie. Maar uiteindelijk kwamen voor het stel uit Almere alleen 4 familieleden uit Groningen aan en niemand uit Almere. Marielle en Patrick Kloppenburg uit Berkel-Enschot hadden daardoor evenveel kans met enkel hun twee kinderen als bruiloftsgast.

Het uiteindelijk verschil, met de telling onder toeziend oog van de Almeerder burgemeester Annemarie Jorritsma, bleek 5 gasten. De derde finalist, uit Den Haag, gaf tijdens de beslissende dag een afzegging door. Het bleek de enige domper. Met name door de artiesten Mulder en Mulder verbroederde het winkelend publiek. En werd het, midden in de miezerregen, een feest waar de vonken vanaf sloegen en waarbij, heel even, ieder zich familie waande.

Het huwelijk voor 1 dag was een initiatief van House of Shoes. Medewerking verleenden: de artiesten Mulder&Mulder en Stef Ekkel, Cheaptickets.nl, Virgin Balloon Flights, RedDelicious, Mastertent, gemeente Almere en Wed and Walk. Organisatie was in handen van TrendPers.
Meer info over House of Shoes: www.houseofshoes.nl
Provincie:
Tag(s):