woensdag, 28. mei 2008 - 15:11

Katie Melua geeft twee optredens in Nederland

Amsterdam

Katie Melua komt dit najaar voor twee concerten naar Nederland. Op zaterdag 18 oktober geeft ze een concert in de Brabanthallen in Den Bosch en op zondag 19 oktober in het Martiniplaza in Groningen. De kaartverkoop voor deze concerten begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Katie Melua is slechts 23 jaar, maar heeft al een grote internationale carrière opgebouwd. Nadat haar debuutalbum 'Call Of The Search' in 2003 het levenslicht zag, kwam haar leven in stroomversnelling terecht. Zo opende ze het North Sea Jazz festival, gaf ze een concert op de bodem van de Noordzee en trad ze op voor uitverkochte zalen.

Het tweede album 'Piece by Piece' bereikte in 2005 de nummer 1 positie in het album jaaroverzicht. Ook het derde album 'Pictures' is een groot succes. Het album bereikte al een platina status voordat het daadwerkelijk in de winkels lag en was het best verkochte album van 2007. De nieuwe single 'Ghost Town' komt eind juni uit.

Vorige maand gaf Katie Melua een spetterend optreden in een uitverkocht Ahoy waar tevens de opnames plaatsvonden voor haar nog uit te komen DVD. Tijdens haar komende tournee wordt de zangeres weer vergezelt door special Guest Andrea McEwan.
Categorie:
Tag(s):