zondag, 18. mei 2008 - 12:35

Katja Schuurman trapt af voor DRC - All Stars

Om geld op te halen voor de wederopbouw en inrichting van de oude kantine van de Durgerdamse voetbalclub DRC is zondag een benefietwedstrijd gespeeld tegen All Stars. De kantine brandde tijdens de nieuwjaarsnacht volledig af. Het gebouw is bekend geworden door de opnames van de tv-serie All Stars. Thomas Acda, Kasper van Kooten, Antonie Kamerling en andere acteurs uit de serie spelen tijdens 'De Grote Kantine Actie' op het sportpark Durgerdam tegen een elftal van DRC. Niemand minder dan Katja Schuurman verzorgde de aftrap van de wedstrijd. De All Stars wisten de wedstrijd te winnen met 3-2.

Ajax' hersteltrainer René Wormhoudt zorgt ervoor dat iedereen fit het veld betreedt. Voor en na wedstrijd presenteerde de Durgerdamse zanger Jeroen Zijlstra zijn speciaal voor deze gelegenheid geschreven brand-single.

De Grote Kantine Actie wordt afgesloten met een spectaculaire veiling. Speciaal hiervoor doneerde Ruud van Nistelrooy een club kostuum, Kaka, Maradona en Ronaldinho een paar voetbalschoenen en het Nederlands Elftal enkele trainings jacks.

De club heeft ongeveer 50.000,- euro nodig om een nieuw gebouw neer te zetten en dit in te richten. De opbrengsten van de benefiet wedstrijd en de veiling zijn nog niet bekend.
Provincie:
Tag(s):