vrijdag, 4. januari 2008 - 10:59

'Katja zwanger en Jan trouwt niet met Yolanthe'

Amsterdam

Nederlanders gokken dat Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen in 2008 niet gaan trouwen (Ja 40 %, Nee 60 %), wel geloven ze heilig in een zwangerschap van Katja Römer – Schuurman (Ja 97 %, Nee 3 %). Dit blijkt uit cijfers van het online wedkantoor Unibet.

Op basis van cijfers van al geplaatste weddenschappen geeft gokkend Nederland aan niet te verwachten dat het Nederlands Elftal tijdens het komend Europees Kampioenschap bij de laatste vier zal eindigen (Ja 43 %, Nee 57 %). Over het behalen van Olympisch goud door Pieter van den Hoogenband is men minder verdeeld (Ja 85 %, Nee 15 %). Duidelijk is wel dat niemand zijn geld inzet op deelname van Clarence Seedorf aan de Olympische Spelen (Ja 0%, Nee 100%).

Wie correct gokt op een huwelijk tussen Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter in 2008 ontvangt bij Unibet ruim 5 keer de inzet. Het stoppen van tenminste één van de gratis Nederlandse dagbladen (Metro, Sp!ts, Dag of De Pers) levert een ruime verdubbeling van de inzet op. Ook de start van een nieuwe politieke partij van Hans Wiegel en Rita Verdonk is goed voor ruim 5 keer de inzet.

Volgens David Vermeulen, Marketing Manager Nederland, staan er voor dit jaar weer zeer gevarieerde weddenschappen op de agenda. �Mensen kunnen via onze website niet alleen wedden op sportwedstrijden, maar ook op allerlei onderwerpen en thema’s die leven in de samenleving. Op deze manier kunnen mensen een leuk extraatje winnen.�
Categorie:
Tag(s):