maandag, 28. januari 2008 - 18:07

Kerkraads carnaval op (lokale) televisie

Kerkrade

De gemeente Kerkrade zal dit jaar diverse carnavalsevenement uitzenden op de lokale televisie. Zo zal de carnavalsoptocht in het centrum van Kerkrade maandag 4 februari live worden uitgezonden. Het idee om de carnavaloptocht rechtstreeks uit te zenden is vanuit de gemeenteraad gekomen. De optocht begint om 11.11 uur en de uitzending zal rond 13.00 uur starten. De televisieregistratie van de carnavalsoptocht wordt vanuit meerdere cameraposities verzorgd in de omgeving van het raadhuis op de Markt.

De registratie van de carnavalsoptocht in het centrum wordt herhaald in de carrousel van de lokale omroep op carnavalsdinsdag. Daarna worden tijdens de rest van de week in de carrousel ook de opnames van de kinderoptocht en de opnames van de optocht in Eygelshoven en Kerkrade-West uitgezonden.
Het lokale televisiekanaal geeft op de kabelkrant en tijdens de uitzendingen aan wanneer optochtregistraties uit diverse gemeentes van Parkstad Limburg te zien zijn.

Op dinsdag 5 februari 2008 zendt TV Limburg in de namiddag het Groot Kerkraads KloneKonkoers (klonetrekke) live uit vanaf de markt in Kerkrade.
Provincie:
Tag(s):