woensdag, 10. september 2008 - 23:20

Kermis Terneuzen

Terneuzen

Vanaf vrijdag 12 september 16.00 uur tot en met zondag 21 september 19.00 uur is het weer kermis in Terneuzen. De feestelijke opening van de kermis vindt plaats op vrijdag 12 september om 16.00 uur. Op ludieke wijze zal wethouder Adhemar van Waes de kermis officieel openen.

Voorafgaand hieraan vindt om 15.00 uur een samenkomst plaats met de kermisexploitanten in het poffertjeskraam op het Stadhuisplein.

Tijdens de kermis in Terneuzen kan men op de Markt, het Stadhuisplein en omgeving terecht bij de bijna dertig attracties. Daarnaast is er zaterdag 13 september een optreden van de percussiegroep 'Hardslag'. Woensdag 17 september komen de twee balonnenclowns Niek en Wallie naar de kermis. Donderdag 18 september is het grote kortingsdag en zaterdag 20 september komen er weer enkele straatartiesten.

Ook dit jaar wordt natuurlijk de traditionele kermisloterij georganiseerd, waarmee vele mooie prijzen zijn te winnen. Zoals gebruikelijk is dit op de laatste zondag van de kermis, zondag 21 september.
Provincie:
Tag(s):