woensdag, 10. december 2008 - 20:01

Kerstmarkt en ijsbaan in centrum

Veendam

Vanaf 15 december a.s. betekent het winterplezier in Veendam. Je kunt dan schaatsen op het Museumplein op een kunststofijsbaan. Dus haal je schaatsen maar vast uit de kast en laat ze slijpen! Op 20 en 21 december a.s. staat de gezellige Kerstmarkt er weer. Ook op het Museumplein. Verder bruist het van de activiteiten op deze dagen. Voor jong en oud.

De kunststofijsbaan ligt van 15 tot en met 24 december a.s. op het Museumplein. Entree voor de baan is 1 euro. De weekmarkt is in deze twee weken gewoon te vinden op het Museumplein. De eerste week van 15 t/m 19 december kunnen de scholen van basisonderwijs en voortgezet onderwijs ook gebruik van maken van de baan.

De Kerstmarkt is op zaterdag 20 december van 10.00 – 18.00 uur en op zondag 21 december van 13.00-17.00 uur. Op het museumplein en het raadhuisplein worden een dertigtal kramen en huisjes opgesteld.

Op zondag 21 december zijn de winkels geopend in het centrum. Dus kerstshoppen kun je ook prima in Veendam! Je kunt op deze koopzondag ook terecht bij de grotere (bouw, meubel, keuken-)zaken buiten het centrum.
Provincie:
Tag(s):