zondag, 14. december 2008 - 21:21

Kerstmarkt Salland voor Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Assen

Donderdag 18 december organiseert het VMBO van CS Vincent van Gogh uit Assen weer zijn jaarlijkse kerstactie. De opbrengst hiervan gaat dit jaar naar het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, die het geld gaat gebruiken voor de inrichting van een speciale kamer voor familie van ernstig zieke patiënten.

Helpen in de linnenkamer, gordijnen ophangen, parkeerplaatsen aanwijzen, bezoekers van de poliklinieken voorzien van koffie … Vijftig VMBO-bovenbouwleerlingen van scholengemeenschap Vincent van Gogh zullen donderdag 18 december flink de handen uit de mouwen gaan steken bij het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Aanleiding hiervoor is de kerstactie die zij ieder jaar met hun school organiseren. De opbrengst hiervan is dit jaar bestemd voor het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, die het geld gaat gebruiken voor de inrichting van een speciale kamer voor familie van ernstig zieke patiënten.

Ook de overige leerlingen van Vincent van Gogh zullen zich via diverse gesponsorde activiteiten inzetten voor het goede doel. Leerlingen gaan bijvoorbeeld schaatsen, kerststukjes maken, kniepertjes bakken en houden o.a. een computerparty.

Als afsluiting organiseren de leerlingen van Salland tussen 16.00 en 19.00 uur een kerstmarkt en een restaurant waar Indische maaltijden worden geserveerd in de school. Iedereen is van harte uitgenodigd aan het Salland 4.
Provincie:
Tag(s):