zondag, 2. november 2008 - 10:09

Kerstmarkten evolueren tot gezelligheidevents

Leiden

De kerstmarkten in Leiden, Goes & Arnhem zijn met een bezoekersaantal van 70.000 verspreid over 3 dagen de grootste kerstmarkten in Nederland. Bij de kerstmarkten ligt de nadruk op belevenis, Naast de kramen met sieraden, kerstversieringen, winterkleding etcetera zijn er demonstraties en muziek.

Wie de kerstmarkt in Leiden of Goes bezoekt, komt terecht in een kerstsprookjeswereld. Muziek, kerstliederen, sneeuw, gigantische kroonluchters en huizenhoge kerstbomen nemen de bezoeker mee in een sfeervolle ambiance.

Honderden feestelijke kramen met tienduizenden kerst en cadeau koopjes. Een ongekende hoeveelheid kerst en cadeau artikelen tegen de spotprijzen. Kaarsen, kerstballen, kerstmannen, kerststallen noem maar op. Maar ook sieraden, speelgoed en tientallen stands met uiteenlopende kerstcadeautjes.

Volop ideeën opdoen om uw huis nog meer in kerstsfeer te brengen. Dit kan bij de diverse kunstenaars en creatievelingen die laten zien hoe je met betrekkelijk eenvoudige middelen de mooiste kerstcreaties kunt maken, zoals sierlijke kerstservetten of zelf geschilderde kerstkaarten.
Kaarsen maken, potten bakken, sieraden of kerstkransen ontwerpen: diverse cursussen worden aangeboden op de grootste en mooiste kerstmarkt van Nederland.


Onder een hemel verlicht met 70.000 kerstlampjes en tussen huizenhoge kerstbomen worden er op het grote kerstpodium optredens verzorgd door uiteenlopende koren en bands.De bezoeker kan op de gezellige terrassen genieten van de muziek en de sfeer onder het genot van een warm glas glühwein of een kopje koffie met warme appelbol of andere kerstlekkernij.

Gezellig, warm, feestelijk, glinsterend mooi: kortom de grootste en mooiste kerstmarkten van Nederland staan nog steeds aan de top van alle kerstevenementen in Nederland.
Categorie:
Tag(s):