woensdag, 2. april 2008 - 14:05

Keurmerk Veilig & Schoon voor Zwembad Kapelle

Kapelle

Vrijdag 4 april a.s. ontvangt wethouder Herselman namens Sportcentrum Groene Woud het Keurmerk Veilig & Schoon van Keuringsinstituut Lloyd’s.Tevens vindt die middag de onthulling plaats van het graffitikunstwerk van Gayan de Munck op de buitenmuur van de sporthal.

Deze feestelijkheden vinden plaats om 15.00 uur in Sportcentrum Groene Woud aan Vroonlandseweg 45 te Kapelle.

In het bijzijn van directeur Peter–Paul Daey Ouwens van Optisport overhandigt de heer Gerlof Seijnstra van Keuringsinstituut Lloyd’s het bord met het keurmerklogo aan Jon Herselman, wethouder van Sport van gemeente Kapelle. Waarna de wethouder het bord aan de gevel van het complex bevestigt. Met het keurmerk voldoet het zwembad Groene Woud aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, schoonmaak en toezicht.

Om dit keurmerk in bezit te krijgen heeft gemeente Kapelle in 2004 een start gemaakt. In 2005 nam Optisport de exploitatie van het zwembad over en daarmee ook deze positieve impuls. Dit resulteerde enkele maanden geleden in het behalen van het certificaat. Van de in Nederland 137 goedgekeurde zwembaden is Sportcentrum Groene Woud in Kapelle het derde zwembad met het Keurmark Veilig & Schoon.

Het door graffitikunstenaar ontworpen kunstwerk is gemaakt in opdracht van Gemeente Kapelle, eigenaar van het complex. De buitenmuur van de sporthal is hiermee op verfrissende wijze vormgegeven.
Provincie:
Tag(s):