maandag, 24. maart 2008 - 19:23

'Kim Feenstra zet glas op de keel'

Groningen

Een avondje dansen tijdens een Saterdaynight Fever Party is Holland's Next Top Model, Kim Feenstra niet in de koude kleren gaan zitten. Het model raakte slaags met een andere bezoekster en zou zelfs een kapot glas op haar keel gezet hebben. Het slachtoffer raakte gewond en deed aangifte van mishandeling. Feenstra heeft vervolgens een groot deel van de dag op het politie bureau doorgebracht.

Kim raakte tijdens een avondje stappen in de Groningse discotheek Huize Maas in gevecht met een andere bezoekster die tegen haar zou zijn opgebotst. De dames deelden over en weer wat klappen uit totdat er een glas kapot gegooid werd en Kim dat op de keel van haar opponent zette. Het slachtoffer raakte gewond aan haar nek en is behandeld in een ziekenhuis.

Feenstra heeft tegenover de politie verklaard dat zij niet met een glas gesneden of gedreigd heeft, maar dat de bloedende wond het gevolg moet zijn van krabben met haar nagels. De politie heeft de verklaring van Kim opgenomen net als die van haar slachtoffer. Of de knokpartij nog gevolgen heeft voor het model is nog niet bekend.
Categorie:
Tag(s):