maandag, 26. mei 2008 - 19:10

Kinderen brengen ode aan André Hazes

Amsterdam

Het is al bijna vier jaar geleden dat volkszanger André Hazes plotseling overleed. Maar aan zijn populairiteit is met zijn dood geen eind gekomen. Jong en oud heeft hem tot een soort cult status verheven. Het duet van Gerard Joling met André stond wekenlang in de hitlijsten. En ook het duet met zijn zoon Dré jr. haalde de eerste plaats van de hitlijsten.

Maandag 26 mei bracht de top der Nederlandse artiesten een duet met de Koning van het Levenslied in de Amsterdam ArenA. Via grote videoschermen was André te zien en met een live orkest en showballet werd het een weergaloze show.

Roxeanne En Dré jr. brachten samen een nummer van hun vader ten gehoren. Daarnaast zong Andre's meissie het nummer'Wees zuinig op mijn meissie'. Sterren als Trijntje Oosterhuis, Wolter Kroes, peter Beense, Berget Lewis en Frans Bauer brachten allemaal hun duet met Hazes ten gehore.

Bij leven wist André de ArenA drie keer vol te krijgen maar ook na zijn dood loopt het nog storm. 'Samen met Dré in Concert': was een eerbetoon van muzikale collega's en het Nederlands publiek aan volksheld nummer 1 André Hazes. En dat het publiek hem nog lang niet is vergeten bleek eens te meer.
Categorie:
Tag(s):