woensdag, 6. februari 2008 - 18:47

Kiss, Whitesnake en Def Leppard op Arrow Rock

Nijmegen

Eindelijk kunnen we het bevestigen: de ultieme Amerikaanse glamrockband Kiss staat op zondag 15 juni als hoofdact geprogrammeerd op het Arrow Rock Festival 2008. Ook Whitesnake en Def Leppard beklimmen op deze dag het podium in het Goffertpark in Nijmegen. De voorverkoop voor het Arrow Rock Festival 2008 begint aanstaande zaterdag 9 februari.

Kiss werd in 1972 opgericht door Gene Simmons (zang, basgitaar) en Paul Stanley (zang, gitaar) en staat zowel op plaat, maar vooral live, steevast garant voor een flink portie commerciële hardrock, bombastisch en met veel melodie. Gepaard met een grote dosis extravagantie belooft dat een waar spektakel op 15 juni in Nijmegen. Het is inmiddels alweer negen jaar geleden dat de band voor het laatst een optreden gaf in Nederland.

Whitesnake viert dit jaar zijn dertigste verjaardag en trakteert ons daarom op een nieuw album ('Good to be Bad') en een show op het Arrow Rock Festival. Ook van Def Leppard ligt er vanaf mei dit jaar een nieuw album in de schappen, getiteld 'Songs From The Sparkle Lounge'. De band met de éénarmige drummer weet hardrock en pop moeiteloos met elkaar te combineren, maar zal het publiek op het Arrow Rock Festival ongetwijfeld ook weer kennis laten maken met wat verrassende muzikale zijsprongen.

Donderdag 7 februari aanstaande om 17.00 uur start de presale van Live Nation.
Categorie:
Tag(s):