dinsdag, 26. augustus 2008 - 16:15

Klachten melden op website gemeente Scheemda

Scheemda

Op de nieuw website van de gemeente Scheemda is het online klachtenmeldpunt. Handig voor inwoners omdat ze op elk moment van de dag een melding kunnen doorgeven. Handig voor de medewerkers van de gemeente omdat het een heel overzichtelijk systeem is. Hierdoor kunnen de klachten efficiënter afgehandeld worden.

Er wordt gebruik gemaakt van plattegronden van de gemeente. Op de eerste plattegrond kunt u zien welke meldingen er al gedaan zijn. Als u een nieuwe melding doet vult u eerst uw eigen gegevens in. De gemeente heeft deze nodig voor de afhandeling, ze worden nergens anders voor gebruikt en zijn ook niet leesbaar op de website.

U kunt daarna de lokatie van de melding invullen. Op het bijgaande kaartje verschijnt een balonnetje. Als deze niet op de goede plaats staat kunt u hem met de muis verslepen. Uw melding is niet automatisch voor anderen zichtbaar. Een medewerker van de gemeente bepaald of de melding zichtbaar wordt in het overzicht. Persoonlijke gegevens worden overigens niet zichtbaar.

Verder is het mogelijk om foto's mee te sturen, van bijvoorbeeld schade .

Toch liever telefonisch uw melding doorgeven? Dat kan via 0597-595259 (buiten kantooruren: 0597-595200)
Provincie:
Tag(s):