maandag, 18. februari 2008 - 22:32

Kleurrijk ondernemen: KvK start bijeenkomsten voor diverse bevolkingsgroepen

Almere

Om de toegankelijkheid tot adviesdiensten voor startende en gevestigde ondernemers in Flevoland verder te vergroten start StartersPuntFlevoland samen met de Kamer van Koophandel een serie van voorlichtingsbijeenkomsten. Deze voorlichtingsbijeenkomsten zijn bedoeld voor de verschillende bevolkingsgroepen woonachtig in deze provincie. Het aantal etnische ondernemers groeit enorm. Om dit nog meer aan te moedigen en om hen daar zo goed mogelijk bij te ondersteunen zullen de Kamer van Koophandel en StartersPuntFlevoland voorlichting geven over het starten van een eigen bedrijf. De eerste bijeenkomst is voor de Surinaamse en Antilliaanse (startende) ondernemers.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 februari van 18.00 tot 20.00 uur in het multifunctioneel centrum Nos Kultura, Dwangmolenstraat 120 te Almere. Deelname is gratis.

Meer informatie over de bijeenkomst is te verkrijgen via Mariëlle Wielandt, Kamer van Koophandel T 0320 286 210 of Oscar van der Ende, StartersPuntFlevoland, T 06 5230 0001.
Provincie:
Tag(s):