zaterdag, 15. november 2008 - 2:15

Klimaatweek Zeeuws-Vlaanderen

Van zaterdag 22 tot en met vrijdag 28 november vindt de tweede editie van de Klimaatweek Zeeuws-Vlaanderen plaats. Met tal van gratis activiteiten wordt aandacht gevraagd voor klimaatverandering. Met een gevarieerd en vooral boeiend programma betrekken Natuur&Zo, het centrum voor milieu- en natuureducatie, en de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis de Zeeuws-Vlaamse inwoners bij het klimaat.

Aftrap 22 november met de ‘Avond van het Klimaat’
De aftrap van de Zeeuws-Vlaamse Klimaatweek vindt plaats op zaterdag 22 november met de ‘Avond van het Klimaat’. Tijdens deze gezellige avond die om 19.30 uur aanvangt in Communicatiecentrum De Boerderij nabij Dow Terneuzen, geeft onder andere Helga van Leur acte de présence. De weervrouw van RTL4 geeft een presentatie over klimaat en klimaatveranderingen.

Verder worden op deze avond de klimaatvoetafdruk van diverse bekende Zeeuws-Vlamingen berekend en worden de Zeeuws-Vlaamse klimaatstraten voorgesteld die meedoen aan de landelijke wedstrijd om met de straat zo veel mogelijk energie te besparen om zo een Klimaatstraatfeest te winnen.

Iedereen die zin heeft deze avond bij te wonen kan zich opgeven via www.klimaatweek2008.nl.
Provincie:
Tag(s):