woensdag, 16. januari 2008 - 17:06

Koeman vindt PSV zelf onfatsoenlijk

(Elfvoetbal) Ronald Koeman heeft gereageerd op de uitspraken die algemeen directeur Jan Reker van PSV vandaag deed. Hij noemde het 'onfatsoenlijk' dat Valencia-trainer Koeman volgens Reker achter de rug van PSV om Carlos Salcido had benaderd om naar zijn club te komen.

Koeman snapt daar niets van. "Als Jan Reker deze handelwijze onfatsoenlijk vindt, dan kan ik zeggen: PSV handelt zélf onfatsoenlijk bij veel transfers! Ik heb contact gehad met Stan Valckx om te horen wat PSV's kant van het verhaal is, want er klopt niks van", zo liet hij weten aan Voetbal International.

"Reker is teleurgesteld in ons omdat wij de speler op vrijdag benaderd zouden hebben, maar dat is absolute onzin", vervolgde Koeman. "Tonny Bruins Slot heeft Carlos Salcido pas op zondagavond gebeld, ná de wedstrijd tegen Feyenoord. Wij hebben hem bewust niet eerder willen benaderen, ook omdat mijn relatie met PSV natuurlijk gevoelig ligt. Door hem pas op zondagavond te bellen, wilden wij de voorbereiding op zijn wedstrijd niet verstoren."

"Vervolgens hebben wij op maandagochtend PSV officieel op de hoogte gebracht van de belangstelling. We hebben de vraag gesteld of de speler te koop is. Dat lijkt mij een hele correcte handelwijze. Het verhaal waarop Reker reageert, is dus pertinente onzin. Wat mij betreft heeft Valencia zeer correct gehandeld", aldus de boze Koeman.

PSV heeft laten weten Carlos Salcido niet te willen verkopen. De Mexicaan is dit seizoen één van de steunpilaren van de Eindhovvense club.
Categorie:
Tag(s):