maandag, 15. september 2008 - 22:52

Komende weken werkzaamheden Kuinderweg

Lelystad

De provincie Flevoland voert van 11 september tot en met 31 oktober 2008 groot onderhoud uit aan de Kuinderweg (N352) tussen de aansluiting ‘Muntweg’ en de rotonde ‘Oosterringweg’.

Komende week worden de werkzaamheden aan het gedeelte Kuinderweg (N351) tussen de rotonde ‘Oosterring­weg’ en de provinciegrens nabij Kuinre afgerond.

Ook de rotonde ‘Oosterringweg’ wordt aangepakt. Na de reconstructie is de rotonde vooral voor het vrachtverkeer beter te berijden. De bochten in de rotonde worden ruimer en het overrijdbare gedeelte in het midden van de rotonde wordt breder en minder hoog. In het naastliggende fietspad worden de stukken met een asfaltbetonverharding vervangen door een cementbetonverharding.

Tijdens de werkzaamheden wordt het weggedeelte afgesloten voor het doorgaande verkeer. Omleidingsroutes worden aangegeven. Het kruispunt Kuinderweg/-Oosterringweg blijft in gebruik door de aanleg van een bypass aan de noordkant van de rotonde (zijde Kuinre).

Enige hinder wordt hier niet uitgesloten, omdat de afwikkeling van het verkeer door middel van verkeerslichten gebeurt. De aanliggende woningen/bedrijven blijven bereikbaar, met uitzondering van de momenten dat er wordt gewerkt aan de in-/uitritten en tijdens het aanbrengen van de asfaltdeklaag op de rijbaan.
Provincie:
Tag(s):